Vacatures

Onderstaand vindt u een selectie van vacatures die wij hebben openstaan. Uit oogpunt van vertrouwelijkheid worden niet alle actuele vacatures hier vermeld. Ook indien u geen passende vacature ziet staan kan het zinvol zijn om contact met ons te zoeken.

 

Geen passende vacature? Neem contact op 

 

 

Op dit moment hebben wij veel interessante vacatures binnen de lucht- en ruimtevaart industrie van Duitsland. Voor details over de vacatures, ga dan naar onze vacature pagina. Indien u een open sollicitatie wilt doen, klik dan op de titel hierboven.

 

 

 


 

Taakgebieden:

Het voor de discipline Constructie zorgen voor een gecoördineerde, geïntegreerde, kwalitatief goede en een tijdige uitwerking van het definitief ontwerp, de basisprincipes, alsmede de detailengineering en de vastlegging ervan op tekening, 3D modellen of andere informatiedragers, zoals datasheets.

Het bijdragen aan de ontwikkeling van de afdeling d.m.v. het begeleiden en inwerken van collega’s, het verbeteren van kwaliteitsstandaarden, in overleg met de leidinggevende, en het opbouwen van kennis en innovatie binnen het vakgebied


Open sollicitatie