Vacancies

You can find a selection of our open vacancies below. For reasons of confidentiality, not all our current vacancies are listed here. Even if you cannot see an appropriate vacancy, it may still be useful for you to contact us.

No appropriate vacancy? Contact us

 

 

Op dit moment hebben wij veel interessante vacatures binnen de lucht- en ruimtevaart industrie van Duitsland. Voor details over de vacatures, ga dan naar onze vacature pagina. Indien u een open sollicitatie wilt doen, klik dan op de titel hierboven.

 

 

 


 

Taakgebieden:

Het voor de discipline Constructie zorgen voor een gecoördineerde, geïntegreerde, kwalitatief goede en een tijdige uitwerking van het definitief ontwerp, de basisprincipes, alsmede de detailengineering en de vastlegging ervan op tekening, 3D modellen of andere informatiedragers, zoals datasheets.

Het bijdragen aan de ontwikkeling van de afdeling d.m.v. het begeleiden en inwerken van collega’s, het verbeteren van kwaliteitsstandaarden, in overleg met de leidinggevende, en het opbouwen van kennis en innovatie binnen het vakgebied


Open application